Työnohjaus - Ratkaisu- ja voimavarakeskeistä yksilö- ja ryhmätyönohjausta

Tarjoan ratkaisu- ja voimavarakeskeistä yksilö- ja ryhmätyönohjausta pääkaupunkiseudulla lähi- tai etätapaamisina, muualla etätapaamisina.

Valmistuin työnohjaajaksi (STOry) vuonna 2009, jonka jälkeen olen toteuttanut erilaisia työnohjausprosesseja asiakkainani eri alojen asiantuntijoita, tiiminvetäjiä sekä työryhmiä. 

Työnohjauksessa työskentelemme keskustellen ja asiakkaan toivoessa myös toiminnallisin menetelmin (NLP eli Neuro Linguistic Programming, Mindfulness, Voimauttava valokuva, luova kuvallinen ja kirjallinen työskentely).

Työnohjaus on prosessi, jossa ohjattava voi löytää tarvitsemansa keinot asettamiensa tavoitteiden saavuttamiseksi tai työn alla olevien haasteiden ratkaisemiseksi. Työnohjauksessa ei ole valmiita ratkaisuja ohjattavien pulmiin. Ratkaisut syntyvät yhteisessä vuoropuhelussa. Työnohjaajana toimin tässä prosessissa ajattelukumppanina ja kanssakulkijana.

Työnohjauksen kohteena voi olla omaan työhön ja työyhteisöön liittyvien kysymysten, kokemusten sekä tunteiden tarkastelu ja jäsentäminen. Työnohjaus tarjoaa pysähtymisen mahdollisuuden ja turvallisen paikan testata omia ajatuksia, etsiä keinoja erilaisten työtilanteiden hoitamiseen sekä mahdollisuuden tunteiden purkamiseen. Tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen. Ei tarvitse olla kriisiä, jotta työnohjauksesta voisi hyötyä. Ja haastavistakin asioista voi puhua siten, että omat voimavarat lisääntyvät ja toimintavaihtoehdot suhteissa asioihin ja ihmisiin monipuolistuvat.

Työnohjauksen kesto vaihtelee muutamasta tapaamiskerrasta pitkäkestoisiin prosesseihin. Tapaamistiheys on kahdesta kuuteen viikkoon. Työnohjaus voidaan pitää asiakkaan omalla työpaikalla, yksilötapaamiset työhuoneellani Vantaalla,  muussa sovitussa paikassa tai etäyhteyksin.

Työnohjauksen hinta määräytyy sovitun ajan, mahdollisten matkakustannusten ja ryhmän koon perusteella. Yksilötyönohjaus on 110 euroa / tunti (+ alv 24 % alv-velvollisille yrityksille ja yhteisöille) omalla työhuoneellani Vantaalla tai lähialueella sekä verkossa. Ryhmistä pyydä minulta tarjous.

Ennen työnohjauksen aloituspäätöstä on mahdollista sopia noin puolentunnin maksuton tutustumistapaaminen etänä Zoomin tai Teamsin välityksellä.

Ajanvaraukset, kyselyt ja tarjouspyynnöt: sari.laitinen@luovapiste.fi tai yhteydenottolomakkeella.

“Sari, sinulla on lämmin ja empaattinen ote ohjata. Annat kaikille aikaa, et kiirehdi.”

“Kolmen näkökulman- harjoitus muutti kokonaan haasteellisen työkaverini kanssa toimimisen. Tulemme nykyisin hyvin juttuun.”

“Välillä olisi kiva, jos tulisi valmiit vastaukset kysymykseen. Mutta haastat mukavasti pohtimaan niitä itse. Et kuitenkaan jätä asioita roikkumaan, vaan pidät huolta, että ne vastaukset löytyvät.”

“Kuulin juuri, että työnohjaajaa kannattaisi aina välillä vaihtaa. Onko pakko? ”

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi