Koulutukset ja työpajat

Minulta voit tilata yhteisöllenne / organisaatiollenne luovuutta ja hyvinvointia edistäviä koulutuskokonaisuuksia sekä yksittäisiä työpajoja. Koulutukset ovat innostavia ja tukevat yhteisöllisyyttä. Tapahtuman tarkemmat sisällöt ja keston suunnittelemme yhdessä tarpeidenne ja tavoitteidenne mukaiseksi. Koulutukset ja työpajat ovat aina toiminnallisia eli teeman mukainen teoria ja toiminnalliset osuudet yhdistetään luovuutta aktivoiviin harjoituksiin.  

Koulutukset ja työpajat voidaan toteuttaa joko fyysisesti läsnä ollen teidän omassa ympäristössänne, Helsingissä Hakaniemen Luovassa Kulmassa tai verkossa Teams- tai Zoom-videopalvelun kautta.

Koulutusten ja luentojen sisällöt koostuvat mindfulnessharjoituksista, NPL (Neurolinguistic programming) -harjoituksista sekä luovasta toiminnasta (piirtäminen, maalaaminen, kirjoittaminen, valokuvaaminen) sekä lyhyistä luento-osuuksista. Pidemmissä kokonaisuuksissa käsittelemme sovittuja teemoja myös toiminnallisten fasilitoinnin ja työonohjauksen menetelmien avulla.

Luovien toimintojen sisällöt on suunniteltu siten, että niiden tekemisessä ei tarvitse osata mitään. Ne perustuvat intuitiiviseen tekemiseen, jolloin oikeaa tai väärää tapaa tehdä ei ole. Leikkimielisyys ja kokeileminen ovat tärkeämpiä kuin lopputulos.

Aiheita voivat olla esimerkiksi:

Luovuus ja tietoisuustaidot työssä – Hyvinvointia ja hyvää vuorovaikutusta edistäviä välineitä työarkeen. Työn merkityksellisyyden kokeminen luovan asenteen ja läsnäolotaitojen myötä.

Luovat näkökulmat työhön – Mikä vaikutus erilaisten näkökulmien ottamisella voi olla muun muassa vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön?

Flown ja intuition käyttäminen työssä – Kuinka löytää työnimu ja saada omat positiiviset voimavarat käyttöön?

Tavoitteet työssä – Omien konkreettisten tavoitteiden parissa työskentelyä luovasti ja NLP:n keinoin mielikuvaharjoitellen.

Ota yhteyttä ja luodaan teille sopiva kokonaisuus!

Ajanvaraukset, kyselyt ja tarjouspyynnöt: sari.laitinen@luovapiste.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi