Luotain Luovuusvalmennus® töihin ja vapaa-ajalle

Tarjoan monialaista luovuusvalmennusta, jonka tavoitteena on antaa sinulle välineitä työstää erilaisia elämässäsi vastaan tulevia tilanteita sekä tukea sinua omassa kasvussasi ja muutoksessa. Päämääränä on, että saat omat upeat vahvuutesi käyttöösi.

Monialaisuus tarkoittaa Luotain Luovuusvalmennuksessa® erilaisten luovien toimintojen (piirtäminen, maalaaminen, valokuvaaminen, kirjoittaminen ja liikkuminen), mindfulness-harjoitusten ja NLP (Neurolingvistic programming) -harjoitusten yhdistelyä ja tavoitteellista käyttöä. Valmennuksessa käsitellään sinun tuomaasi aihetta näiden kautta. Ideana on, että saat valmennuksesta myös mukaasi konkreettisia välineitä, joiden avulla voit jatkossakin pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.  

Luovuuden ja läsnäolotaitojen aktiivinen käyttäminen vahvistavat koettua hyvinvointia, vähentävät stressin tuntemuksia ja luovat iloa elämään. Luovana ja läsnäolevana on helpompaa kohdata muutoksia ja kuunnella omaa intuitiotaan sekä kehon ja mielen viestejä. 

Tapaamiset toteutetaan Teams- videopalvelun välityksellä tai työhuoneellani Vantaalla.

Valmennuksen kesto on 1-8 kertaa. Yhden tapaamisen kesto on 1,5 – 2 tuntia. Tapaaminen sisältää keskustelua, lyhyen mindfulnessharjoituksen, tavoitteen mukaista mielikuvaharjoittelua, yleensä piirtämistä ja / tai maalaamista sekä kirjoittamista.

Ennen varsinaista valmennustapaamista sovimme noin puolen tunnin mittaisen maksuttoman tutustumiskäynnin. Yli viiden kerran prosessien jälkeen sovitaan myös seurantatapaaminen (noin puoli tuntia, maksuton).

Luotain Luovuusvalmennus® sopii elämän erilaisten tilanteiden ja muutosten käsittelyyn. Sen avulla voi saada uutta näkökulmaa sekä aktivoida luovuuden ja läsnäolon taitoja.  Se ei ole terapiaa, eikä sitä ei ole tarkoitettu mielenterveyden hoitamiseen. Kokemuksena se voi olla kuitenkin terapeuttinen ja uudenlaista ajattelua synnyttävä.

Mukaan tarvitset vähintään luonnoslehtiön tai muuta piirtämiseen ja kirjoittamiseen soveltuvaa paperia sekä lyijykynän. Useamman tapaamisen kokonaisuuksissa sovitaan muista käytettävistä välineistä yhdessä.

Luotain Luovuusvalmennuksen® eri pakettien hinnat löytyvät verkkokaupasta. 

Hanki oma Luotain Luovuusvalmennuksesi® näin:

Varaa aikasi valmennukseen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla sari.laitinen@luovapiste.fi.

Käy maksamassa valmennus verkkokaupassa ennen tapaamista. Pidempikestoiset, sovitut prosessit, voi maksaa myös laskulla.

“Luovuuden laajentuminen alkoi pienestä pisteestä, jonka piirsin muutamia vuosia sitten.  Nyt se on tehnyt minusta joustavan ja rohkean. Luovuus on minulle läsnäoloa omassa kehossa, lepäämistä oman mieleni kanssa, löytämistä, innostumista, kokeilemista, leikkimistä, uudelleen tekemistä, ihmettelyä ja ihastelua. ” – Sari

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi