Luovuuden ja läsnäolon kurssit

Me kaikki olemme luovia. Olemme saaneet luovuuden lahjaksi syntyessämme. Joskus, kun olemme oppineet hyvin taitavaksi jossakin asiassa, olemme saattaneet unohtaa luovuutemme. Se on ehkä jäänyt syvälle suorittamisen ja tavoitteiden alle. Omaa luovuuttaan kannattaa kuitenkin aktivoida, sillä se on yksi tärkeimpiä taitojamme niin työssä kuin vapaa-ajallakin! Luovuus on rohkeutta hypätä pois tutulta polulta, kanttia tehdä asiat omalla tavallaan, kykyä nähdä useita ratkaisuja päivittäisiin pulmiin sekä taitoa innovoida ennennäkemätöntä. Ja vielä paljon muuta.

Meillä kaikilla on myös kyky olla läsnä omassa kehossamme ja mielessämme. Tämäkin kyky, kuten luovuus, on saattanut unohtua kiireisen elämänmenomme tiimellykseen.

Luovuutta ja läsnäoloa voi kehittää harjoittelemalla eikä se ole edes vaikeaa. Vaikeinta siinä on ehkä aloittaminen. 

Järjestän kaikille sopivia, oman luovuuden ja läsnäolon löytämiseen ja kehittämiseen tähtääviä kursseja sekä verkossa että lähikursseina.

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi