Työnohjaus ja luovuusvalmennus

Työnohjaus on tarkoitettu työn ja työn tekemisen kehittämiseen organisaatioille tai yksityishenkilöille. Työnohjauksessa voi käydä yksin tai ryhmässä. Työnohjaus perustuu asiakkaan kanssa yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Tavoitteisiin suunnataan voimavara- ja ratkaisukeskeisesti dialogisen keskustelun avulla ja haluttaessa toiminnallisin menetelmin.

Luovuusvalmennus soveltuu kaikille oman luovuuden potentiaalin hyödyntämisestä kiinnostuneelle. Siihen voi osallistua niin työntekijän kuin yksityishenkilön roolista käsin. Luovuusvalmennus on yksilövalmennusta, jossa  käsitellään asiakkaan tuomia teemoja luovan maalaamisen ja kirjoittamisen sekä keskustelun kautta.

Luovan taiteellisen toiminnan avulla on mahdollista edistää positiivista muutosta omassa ajattelussa.  Luovan ajattelun kehittämisen kautta elämään liittyviä haasteita on mahdollista lähestyä uudesta näkökulmasta ja ennakkoluulottomammin.


Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi