Meditoi ja maalaa luovasti -kurssi

Löydä sisäinen taitelijasi! Mindfulness-harjoittelun ja luovan maalaamisen yhdistävä kurssi.  Tällä kurssilla on tärkeintä oman intuition kuunteleminen, leikkimielisyys ja utelias kokeileminen. Oikeaa tai väärää tapaa luoda ei ole, joten saat kokea tekemisen riemua ilman suorittamista.  

Oma luova tila herätellään mindfulness-harjoituksilla,  jonka jälkeen syvennytään kunkin kerran teemaan. 

Kurssi sisältää neljä osiota, joista jokainen koostuu lyhyistä videoista sekä kirjallisesta materiaalista. Teemat ovat: Taiteilijan aakkoset ja välineet, Keho -mieli -havainnot, Kokeilevaa leikkiä sekä Minä ja maailma. 

Ostettuasi kurssin verkkokaupasta, saat pääsyn Luovapisteen kurssialustalle. Omat kurssisi löydät Luovapisteen ylävalikosta ”Oma tili” -kohdasta.

Saat kurssin heti käyttöösi kokonaisuudessaan ja voit käydä sen täysin omaan tahtiisi.

Lue lisää ja hanki kurssi verkkokaupasta

Voit oppia maalaamaan intuitiotasi kuunnellen.  Laita tietoinen mielesi tauolle. Anna kehosi ja kätesi liikkua ja elää maalausprosessissa. Ne tietävät, mitä tehdä. 

-Sari

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi