Mielenmuutoksen reittiopas -verkkokurssi

Kurssi on suunnattu sinulle, joka pohdit mielelläsi maailmanmenoa, omia valintojasi ja elämääsi. Etsit kenties uutta suuntaa ja et vielä tiedä, mihin päin lähtisit. Vaikket olisi menossa minnekään, sinua kenties kiinnostaa oman hyvinvointisi ja luovuutesi edistäminen. Haluat oppia kuulemaan paremmin kehosi viestejä ja intuitiotasi. Haluat maalata ja kirjoittaa luovasti. Ja haluat ehkä löytää rennomman ja luovemman tavan toimia myös arjessasi.

Kurssin perusteet nojaavat mindfulnessin sekä luovan maalauksen oppeihin. Kurssilla mindfulness- ja mielikuvaharjoitukset (NLP, Neurolinguistic programming) yhdistetään luovaan ilmaisuun (luova liike, maalaaminen ja piirtäminen sekä kirjoittaminen). Taitovaatimuksia ei ole. Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää, kirjoittaa tarinaa tai tanssia. Jokainen tekee harjoituksia vain itselleen. Töitä ei katsella yhdessä mutta niiden tuottamia ajatuksia jaetaan.

Kurssi sisältää kahdeksan osiota. Jokainen kurssin osio (eli etappi, kuten kurssilla puhutaan) sisältää kirjallista teoriaa ja ohjattuja harjoituksia videotallenteina. Lisäksi saat helposti arjessa toteutettavia luovuus- ja läsnäoloharjoituksia. 

Kurssin teemoja ovat:

 • Unelmat ja tavoitteet
 • Havahtuminen tiedostaminen -läsnäolotaidot
 • Vahvuuksien löytäminen 
 • Intuition hyödyntäminen
 • Flow ja luovuus
 • Tavoitteiden kannustajat
 • Tulevaisuus

Kurssilla käytettäviä välineitä:

 • lyijykynä
 • luonnoslehtiö tai A4 papereita
 • omavalintaiset maalausvälineet
 • paperit tai -pohjat
 • paikka, jossa voi rentoutua
 • sekä omaa lempimusiikkia

Seuraava verkkokurssikokonaisuus suunnitteilla syksylle 2024. Tuolloin pääset mukaan samaa matkaa kulkevaan ryhmään ja voit halutessasi osallistua ajatustesi ja töittesi jakamiseen suljetussa Facebook-ryhmässä. Mikäli et kuitenkaan ennätä käydä kurssia yhteisen aikataulun mukaan, ei hätää. Saat kurssin materiaalit vuoden ajaksi ja voit katsoa ne silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Kurssin hinta on 140 euroa (sis. alv 24%). 

Jotta voit nauttia kurssikerroista täysillä, varaathan itsellesi rauhallisen paikan ja ajan tehtävien tekemiseen. Uudet materiaali saat aina perjantaisin. Kunkin kerran tehtävien tekemiseen on laskettu kuluvan 1,5-3,5 tuntia riippuen omasta tahdistasi.  Laskennallisesti kahdeksan kerran kurssin kokonaispituus on yhteensä 28 tuntia.

Kurssilaisten on mahdollisuus ostaa (kurssin aikana hankittuna) henkilökohtaisia 1,5 tunnin etävalmennustapaamisia (Teams) alennetulla 70 euron (sis. alv 24%). Valmennuksen ovh. 85 €.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kurssi tulee myyntiin keväällä 2024 verkkokaupaan

Kurssin sisältö ylitti ennakko-odotukset. Se tarjosi runsaasti monipuolisia virikkeitä ja eväitä pöllytellä omia ajatuksia. Enemmän teoriaa kuin osasin odottaa ja se ainakin minulle oli pelkästään positiivinen asia.

“Kurssi oli paljon monipuolisempi kuin odotin. Kävimme monen tyylisiä tekniikoita läpi intuition herkistämisestä meditaatioon.

“Ohjaajan sydämellinen läsnäolo ja innostus oli mielestäni tärkeimpiä elementtejä, ja se oman kokemuksen jakaminen, että harjoitukset on testattu ja hyviksi havaittu omakohtaisesti.

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi