Mielenmuutoksen reittiopas -verkkokurssi

Kurssi on suunnattu sinulle, joka pohdit mielelläsi maailmanmenoa, omia valintojasi ja elämääsi. Etsit kenties uutta suuntaa ja et vielä tiedä, mihin päin lähtisit. Vaikket olisi menossa minnekään, sinua kenties kiinnostaa oman hyvinvointisi ja luovuutesi edistäminen. Haluat oppia kuulemaan paremmin kehosi viestejä ja intuitiotasi. Haluat maalata ja kirjoittaa luovasti. Ja haluat ehkä löytää rennomman ja luovemman tavan toimia myös arjessasi.

Kurssin perusteet nojaavat mindfulnessin sekä luovan maalauksen oppeihin. Kurssilla mindfulness- ja mielikuvaharjoitukset (NLP, Neurolinguistic programming) yhdistetään luovaan ilmaisuun (luova liike, maalaaminen ja piirtäminen sekä kirjoittaminen). Pääpaino on luovassa maalaamisessa. Taitovaatimuksia ei ole. Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää, kirjoittaa tarinaa tai tanssia. Jokainen tekee harjoituksia vain itselleen. Töitä ei katsella yhdessä mutta niiden tuottamia ajatuksia jaetaan.

Jokainen kurssin etappi sisältää kirjallista teoriaa ja ohjattuja harjoituksia videotallenteina. Lisäksi saat helposti arjessa toteutettavia luovuus- ja läsnäoloharjoituksia. 

Kurssin teemoja ovat:

 • Havahtuminen tiedostaminen -läsnäolotaidot
 • Vahvuuksien löytäminen 
 • Intuition hyödyntäminen
 • Flow ja luovuus
 • Unelmat ja tavoitteet
 • Tavoitteiden kannustajat
 • Tulevaisuus

Taitovaatimuksia kurssilla ei ole. Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää, kirjoittaa tarinaa tai tanssia. 

Kurssilla käytettäviä välineitä:

 • lyijykynä
 • luonnoslehtiö tai A4 papereita
 • omavalintaiset maalausvälineet
 • paperit tai -pohjat
 • paikka, jossa voi rentoutua
 • sekä omaa lempimusiikkia

Voit lähteä Mielenmuutoksen reittioppaan matkaan kahdella eri tavalla:

1. Osta itsenäisesti suoritettava verkkokurssikokonaisuus. Seuraava verkkokurssi starttaa helmikuussa 2022. Tuolloin pääset mukaan samaa matkaa kulkevaan ryhmään ja voit halutessasi osallistua ajatustesi ja töittesi jakamiseen Facebook-ryhmässä. Mikäli et kuitenkaan ennätä käydä kurssia yhteisen aikataulun mukaan, ei hätää. Saat kurssin materiaalit kolmen kuukauden ajaksi ja voit katsoa ne silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Kurssin hinta on 65 euroa (sis. alv 24%).

2. Tule mukaan läsnäoloon perustuvalle kurssille Zoom-videopalvelun välityksellä. Seuraava kurssi on keväällä 2022. Ryhmään otetaan enintään 15 osallistujaa. Noin puolen vuoden aikana tapaamme yhteensä kahdeksan kertaa. Tapaamisten aikana työskennellään täysin omassa rauhassa mutta yhteydessä muihin. Zoom-yhteydessä olemme yhteisissä hetkissä läsnä kuvan kanssa mutta tehtävien tekemisen aikana kamerat ja mikrofonit pidetään suljettuina. Ryhmän kanssa jakaminen onnistuu lisäksi oman Facebook-ryhmän kautta.  Yhden kurssikerran kesto on kolme ja puoli tuntia (klo 17.00–20.30), yhteensä 28 tuntia. Kurssin hinta on 278 euroa (sis. alv 24 %). Tämän kurssin hintaan sisältyy yhden kerran henkilökohtainen luovuusvalmennustapaaminen verkossa (ovh. 85 €). Halutessasi voit ostaa kurssin aikana lisää valmennuksia edullisempaan 70 euron hintaan (norm. 85 euroa, sis. alv 24%). 

Ilmoittaudu mukaan ja osta sinulle sopiva kurssi verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset sivun alalaidassa sijaitsevasta painikkeesta.

Kurssin sisältö ylitti ennakko-odotukset. Se tarjosi runsaasti monipuolisia virikkeitä ja eväitä pöllytellä omia ajatuksia. Enemmän teoriaa kuin osasin odottaa ja se ainakin minulle oli pelkästään positiivinen asia.

“Kurssi oli paljon monipuolisempi kuin odotin. Kävimme monen tyylisiä tekniikoita läpi intuition herkistämisestä meditaatioon.

“Ohjaajan sydämellinen läsnäolo ja innostus oli mielestäni tärkeimpiä elementtejä, ja se oman kokemuksen jakaminen, että harjoitukset on testattu ja hyviksi havaittu omakohtaisesti.

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiviiviseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi