Luotain Luovuusvalmennus® – 1 tapaaminen

Luotain Luovuusvalmennuksessa® työskentelemme luovien menetelmien avulla tuomasi aiheen parissa, tavoitteidesi toteutumiseksi. Tapaamme Teams – videopalvelun välityksellä.

Ennen varsinaista valmennusta kohtaamme noin puolentunnin maksutomassa kartoitustapaamisessa, jossa keskustelemme aiheestasi, tavoitteestasi, aikataulusta ja tulevien kertojen sisällöstä. Itse valmennustapaamisen kesto on 1,5 – 2 tuntia, jonka aikana käsittelemme haluamaasi teemaa luovan prosessin avulla. Tapaaminen sisältää keskustelua, lyhyen mindfulnessharjoituksen, piirtämistä ja / tai maalaamista sekä kirjoittamista. Käytämme myös mielikuvaharjoittelun menetelmiä (NLP) aiheen käsittelyssä.

Luotain Luovuusvalmennus® sopii oman elämän tilanteiden pohdintaan, muutostilanteisiin, luovuuden ja läsnäolotaitojen aktivoimiseen. Luovuusvalmennus ei ole terapiaa, sitä ei ole tarkoitettu mielenterveyden hoitamiseen. Kokemuksena se voi olla kuitenkin terapeuttinen, uudenlaista ajattelua synnyttävä ja toimeenpaneva voima.

Mukaan tarvitset vähintään luonnoslehtiön tai muuta piirtämiseen ja kirjoittamiseen soveltuvaa paperia sekä lyijykynän. Useamman tapaamisen kokonaisuuksissa sovitaan muista käytettävistä välineistä yhdessä.

Varaa aikasi sähköpostilla sari.laitinen@luovapiste.fi tai verkkosivun yhteydenottolomakkeen kautta.

Maksa ostamasi valmennus verkkokaupassa ennen tapaamista.

Odotan innolla tapaamistamme!

85,00 Sis. alv 24%

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luotain Luovuusvalmennus® – 1 tapaaminen”

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi