Luovuusvalmennus - 3 kerran paketti

Luovuusvalmennuksessa työskentelemme luovin menetelmien sinun tavoitteidesi toteutumiseksi. Tapaamme Zoom – videopalvelun välityksellä.

Pakettiin kuuluu kolme 1,5 tunnin tapaamista. Tapaamisissa käsittelemme haluamiasi teemoja luovan prosessin avulla. Tapaamiset sisältävät keskustelua, lyhyen mindfulnessharjoituksen, piirtämistä ja / tai maalaamista sekä kirjoittamista. Voimme käyttää myös NPL:n menetelmiä aiheen käsittelyssä.

Valmennus sopii oman elämän tilanteiden pohdintaan ja näkökulmien saamiseen, luovuuden ja läsnäolotaitojen aktivoimiseen. Luovuusvalmennus ei ole terapiaa, sitä ei ole tarkoitettu mielenterveyden hoitamiseen. Kokemuksena se voi olla kuitenkin terapeuttinen, uudenlaista ajattelua synnyttävä ja toimeenpaneva voima.

Mukaan tarvitset vähintään luonnoslehtiön tai muuta piirtämiseen ja kirjoittamiseen soveltuvaa paperia sekä lyijykynän. Useamman tapaamisen kokonaisuuksissa sovitaan muista käytettävistä välineistä yhdessä.

Varaa aikasi sähköpostilla sari.laitinen@luovapiste.fi tai verkkosivun yhteydenottolomakkeen kautta.

Maksa ostamasi valmennus verkkokaupassa ennen tapaamista.

Odotan innolla tapaamistamme!

230,00  Sis. alv 24%

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luovuusvalmennus – 3 kerran paketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiviiviseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi