Luovapisteen uutiskirje

Hyvän mielen uutiskirje sisältää vinkkejä läsnäoloon ja luovuuteen. Vinkkien lisäksi saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista blogipostauksista, kursseista ja tapahtumista. Postia saat noin kerran kuussa. Ja jos jatkossa postia tulee liikaa, ja kyllästyttää, voit aina perua tilauksesi.

Tilaa tästä uutiskirje

* pakollinen tieto

Haluan tilata Luovapisteen uutiskirjeen ja hyväksyn, että tietoni tallennetaan Luovapisteen postituslistalle. Saan jatkossa uutiskirjeen noin kerran kuussa. Uutiskirje sisältää vinkkejä luovuuteen ja hyvinvointiin sekä toisinaan tietoa Luovapisteen kursseista ja palveluista (markkinointisisältöä).

Hyväksy vielä tekemäsi tilaus sähköpostiisi tulleen vahvistusviestin kautta. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen klikkaamalla niiden lopussa olevaa linkkiä tai lähettämällä perumispyynnön osoitteeseen sari.laitinen@luovapiste.fi. Kohtelemme tietojasi kunnioituksella. Tietosuojaseloste on luettavissa Luovapisteen verkkosivuilla www.luovapiste.fi/tietosuojaseloste. Tilaamalla uutiskirjeen ilmoitat hyväksyväsi, että tallennamme tietosi ja lähetämme sinulle sähköpostia. Käytämme sähköpostien lähettämiseen Mailchimp-palvelua, joka noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta. Heidän tietonsa löydät tästä alta.

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi