Meditoi ja maalaa luovasti - verkkokurssi

Kurssilla pääset sukeltamaan luovuutesi lähteelle, josta voit löytää oman tapasi maalata luovasti ja läsnäolevasti.  Voit olla täysin vasta-alkaja mutta kokeneempikin maalari voi saada kurssilta työskentelyynsä uutta näkökulmaa.

Kurssi sisältää neljä osaa, jotka saat sähköpostiisi kerran viikossa, yhteensä 4 kertaa.  Viikottainen kurssimateriaali koostuu videoista sekä kirjallisesta materiaalista. Jokainen kerta sisältää teeman mukaiset mindfulnessharjoitukset ja työskentelyohjeet videoatallenteina sekä lyhyen teoriaosuuden kirjallisena.  Kunkin kerran läpikäymiseen kuluu omasta tahdistasi riippuen noin kahdesta tunnista koko päivään. Voit jatkaa jokaisen teeman parissa myös kauemmin. Ja halutessasi voit palata niihin myöhemminkin, sillä saat pitää kaikki materiaalit itselläsi.

Kurssin teemat ovat:

1. sähköposti: Taiteilijan aakkoset ja välineet

2. sähköposti: Keho -mieli -havainnot

3. sähköposti: Kokeilevaa leikkiä

4. sähköposti:  Minä ja maailma

Kurssilla ei tarvitse osata mitään. Tekeminen perustuu intuitiiviseen maalaamiseen, jolloin oikeaa  tai väärää tapaa luoda ei ole. Tärkeintä on prosessi ja hyvä fiillis tekemisen aikana, ei lopputulos.

Kurssilla käytettäviä välineitä ovat lyijykynä, luonnoslehtiö tai A4-papereita, omavalintaiset maalausvälineet, esimerkiksi akryylimaalit tai vesivärit sekä paperit tai maalauspohjat, Lisäksi tarvitset paikan, jossa voit tehdä mindfulnessharjoituksia istuen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luovan maalaamisen lähteille!

28,00  Sis. alv 24%

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meditoi ja maalaa luovasti – verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiviiviseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi