Meditoi ja maalaa luovasti - verkkokurssi (julkaistaan 2021 heinäkuussa)

Kurssilla pääset sukeltamaan luovuutesi lähteelle, josta voit löytää oman tapasi maalata luovasti ja läsnäolevasti.  Voit olla täysin vasta-alkaja mutta kokeneempikin maalari voi saada kurssilta työskentelyynsä uutta näkökulmaa.

Seuraava kurssi käynnistyy heinäkuussa 2021. Ensimmäisen kurssikirjeen saat 19.7.2021.

Kurssi sisältää neljä osaa, joista kukin koostuu videoista sekä kirjallisesta materiaalista. Jokainen kerta sisältää teeman mukaiset mindfulnessharjoitukset ja työskentelyohjeet videoatallenteina sekä lyhen teoriaosuuden kirjallisena. Saat kurssimateriaalin sähköpostiisi kerran viikossa, neljän viikon ajan. Kunkin kerran läpikäymiseen kuluu omasta tahdistasi riippuen noin kahdesta tunnista koko päivään. Voit jatkaa kunkin teeman parissa myös kauemmin. Ja halutessasi voit palata niihin myöhemminkin, sillä saat pitää kaikki materiaalit itselläsi.

Kurssin teemat ovat:

19.7. Taiteilijan aakkoset ja välineet

26.7.  Keho -mieli -havainnot

2.8. Kokeilevaa leikkiä

9.8. Minä ja maailma

Kurssilla ei tarvitse osata mitään. Tekeminen perustuu intuitiiviseen maalaamisenn, jolloin oikeaa  tai väärää tapaa luoda ei ole. Tärkeintä on prosessi ja hyvä fiillis tekemisen aikana, ei lopputulos.

Kurssilla käytettäviä välineitä ovat lyijykynä, luonnoslehtiö tai A4-papereita, omavalintaiset maalausvälineet, esimerkiksi akryylimaalit tai vesivärit  sekä paperit tai maalauspohjat, Lisäksi tarvitset paikan, jossa voit tehdä mindfulnessharjoituksia istuen.  Ennen kurssin alkua saat tarkemman listauksen ja vinkkejä välineistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luovan maalaamisen lähteille!

28,00  Sis. alv 24%

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meditoi ja maalaa luovasti – verkkokurssi (julkaistaan 2021 heinäkuussa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiviiviseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi