Vedic Art peruskurssi 29.10 - 30.10.2022 (osat 1, 2 tai 3)

Vedic Art on taiteen menetelmä, jossa vanha veda-tieto yhdistyy moderniin luovan kuvan tekemiseen. Astu Vedic Artin 17 prinsiipin myötä oman luovuutesi poluille.

Vedic Art peruskurssi (1, 2 tai 3 osiot) la-su, klo 10-16 Helsingin Viikissä.

125,00 Sis. alv 24%

4 varastossa

Kuvaus

Vedic Art on taiteen menetelmä, jossa vanha veda-tieto yhdistetään moderniin luovan kuvan tekemiseen. Vedic Artin tausta-ajatteluun kuuluu, että jokainen meistä on luova ja osaa maalata. Maalaamisen aikainen prosessi on merkittävämpi kuin lopputulos. Tämä vapauttaa paineet suorittamisesta ja onnistumisesta. Tärkeintä on leikkimielisyys, kokeileminen ja tutkiminen.

Vedic Art peruskurssi koostuu kolmesta viikonlopun (la-su) mittaisesta osiosta, joiden aikana käydään läpi taiteen 17 prinsiippiä. Osiot voit käydä omaan tahtiisi. Kaikki kolme osiota käytyäsi voit osallistua Vedic Artin jatkokursseille.

Kurssi pidetään lauantaina ja sunnuntaina klo 10–16 Helsingin Viikissä. Tarkemman osoitteen saat ilmoittautumisen jälkeen tervetuloviestissä.

Kurssille tarvitset mukaan vähintään lyijykynän, luonnostelu- / kopiopaperia, akryylimaaleja, muutaman erikokoisen siveltimen, maalauspaperia ja vesikipon. Välineistä ja muusta saat lisää tietoa sähköpostitse sari.laitinen@luovapiste.fi tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Peruskurssin yhden viikonlopun (osion) hinta on 125 € (sis. alv 24%).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vedic Art peruskurssi 29.10 – 30.10.2022 (osat 1, 2 tai 3)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi