Mielenmuutoksen reittiopas -verkkokurssi Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa 2024

Seuraava Mielenmuutoksen reittiopas läsnäoloon ja luovuuteen -verkkokurssi toteutuu syksyllä 2022. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.  Tuolloin pääset mukaan samaa matkaa kulkevaan ryhmään ja voit halutessasi osallistua ajatustesi ja töittesi jakamiseen kurssin osallistujien omassa Facebook-ryhmässä. Mikäli et kuitenkaan ennätä käydä kurssia yhteisen aikataulun mukaan, ei hätää. Saat kurssin materiaalit käyttöösi vuodeksi, joten voit katsoa ne silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Kurssin hinta on 140 euroa (sis. alv 24%).

Verkkokurssilla saat viikoittain kahdeksan viikon aikana kurssimateriaalit, jotka sisältävät videoita teoriasta, mindfulnessharjoituksista ja mielikuvaharjoituksista, sekä ohjeet luovalle työskentelylle. Aikaa kunkin kerran läpikäymiseen kuluu 1,5 -3,5 tuntia, riippuen omasta tahdistasi. Laskennallisesti kurssin kokonaiskesto on 28 tuntia.

Kurssin teemoja ovat: Unelmat ja tavoitteet /Havahtuminen ja tiedostaminen -läsnäolotaidot / Vahvuuksien löytäminen / Intuition hyödyntäminen / Flow ja luovuus /  Tavoitteiden kannustajat / Tulevaisuus

Taitovaatimuksia kurssilla ei ole. Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää, kirjoittaa tarinaa tai tanssia.

Kurssilla käytettäviä välineitä olivat lyijykynä, omavalintaiset maalausvälineet ja -paperit tai -pohjat, luonnoslehtiö tai A4-papereita, paikka, jossa voi rentoutua, sekä oma lempimusiikki.

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle luovaan elämään!

140,00 Sis. alv 24%

Varasto loppu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mielenmuutoksen reittiopas -verkkokurssi Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa 2024”

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi