Mielenmuutoksen reittiopas -verkkokurssi 2021 syksy (julkaistaan syyskuussa)

Seuraava Mielenmuutoksen reittiopas läsnäoloon ja luovuuteen -verkkokurssi starttaa lokakuussa 2021. Tuolloin pääset mukaan samaa matkaa kulkevaan ryhmään ja voit halutessasi osallistua ajatustesi ja töittesi jakamiseen kurssin osallistujien omassa Facebook-ryhmässä. Mikäli et kuitenkaan ennätä käydä kurssia yhteisen aikataulun mukaan, ei hätää. Saat kurssin materiaalit käyttöösi puoleksi vuodeksi, joten voit katsoa ne silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Kurssin hinta on 65 euroa (sis. alv 24%).

Verkkokurssilla saat viikoittain kahdeksan viikona aikana kurssimateriaalit, jotka sisältävät videoita teoriasta, mindfulnessharjoituksista ja NLP-harjoituksista, sekä ohjeet luovalle työskentelylle. Aikaa kunkin kerran läpikäymiseen kuluu noin kaksi tuntia, riippuen omasta tahdistasi.

Kurssin teemoja ovat: Havahtuminen ja tiedostaminen -läsnäolotaidot / Vahvuuksien löytäminen / Intuition hyödyntäminen / Flow ja luovuus / Unelmat ja tavoitteet / Tavoitteiden kannustajat / Tulevaisuus

Taitovaatimuksia kurssilla ei ole. Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää, kirjoittaa tarinaa tai tanssia.

Kurssilla käytettäviä välineitä olivat lyijykynä, omavalintaiset maalausvälineet ja -paperit tai -pohjat, luonnoslehtiö tai A4-papereita, paikka, jossa voi rentoutua, sekä oma lempimusiikki.

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle luovaan elämään!

65,00  Sis. alv 24%

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mielenmuutoksen reittiopas -verkkokurssi 2021 syksy (julkaistaan syyskuussa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiviiviseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi