Mielenmuutoksen reittiopas -livekurssi verkossa 2022

Seuraava kurssi järjestetään keväällä 2022. Kurssi on läsnäoloon perustuva verkkokurssi, joka toteutetaan  Zoom-videopalvelun välityksellä.  Ryhmään otetaan enintään 15 osallistujaa. Noin puolen vuoden aikana tapaamme yhteensä kahdeksan kertaa.  Yhden kurssikerran kesto on kolme ja puoli tuntia (klo 17.00–20.30), yhteensä 28 tuntia.

Kurssin teemoja ovat: Havahtuminen ja tiedostaminen -läsnäolotaidot / Vahvuuksien löytäminen / Intuition hyödyntäminen / Flow ja luovuus / Unelmat ja tavoitteet / Tavoitteiden kannustajat / Tulevaisuus

Taitovaatimuksia kurssilla ei ole. Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää, kirjoittaa tarinaa tai tanssia.

Kurssilla käytettäviä välineitä olivat lyijykynä, omavalintaiset maalausvälineet ja -paperit tai -pohjat, luonnoslehtiö tai A4-papereita, paikka, jossa voi rentoutua, sekä oma lempimusiikki.

Tämän kurssin hintaan sisältyy yhden kerran henkilökohtainen luovuusvalmennustapaaminen verkossa (ovh. 85 €). Halutessasi voit ostaa kurssin aikana lisää valmennuksia edullisempaan 70 euron hintaan (norm. 85 euroa, sis. alv 24%).

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle luovaan elämään!

278,00  Sis. alv 24%

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mielenmuutoksen reittiopas -livekurssi verkossa 2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiviiviseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi