Vedic Art - Löydä luovuutesi ja oma tapasi maalata

Vedic Art on taiteen menetelmä, joka rohkaisee jokaista löytämään oman sisäisen
tapansa ilmaista sekä auttaa pääsemään kosketukseen luomisen vapauden ja ilon kanssa.

Taiteen 17 prinsiippiä ovat Vedic Artin perusta. Prinsiippien alkuperä on muinaisessa intialaisessa veda-tiedossa. Kuvalliset harjoitukset pohjautuvat perinteiseen taideopetukseen, mutta pääpaino on yksilön omassa kokemuksessa. Kuvallisen ilmaisun prosessi on tärkeämpi kuin sen lopputulos.

Vedic Art ei ole tyylisuunta eikä uskonto. Se ei ole myöskään terapia tai hoitomuoto, vaikkakin monet kokevat maalausprosessin myös terapeuttisena.

Maalaaminen tapahtuu rauhallisessa ja kritiikittömässä ympäristössä ilman suorittamisen painetta.

Vedic Art sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman luovuutensa ja intuitionsa vahvistamisesta kuvataiteen avulla. Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita. Kurssin opeista hyötyvät niin pidempään maalanneet kuin maalaamista ikänsä kammoksuneet.

Peruskurssilla maalauksia ei katsella yhdessä, eikä niitä arvioida. Palaute maalaamisen prosessista tulee maalarilta itseltään.

Järjestän Vedic Art perus-, jatko- ja teemakursseja. Peruskurssin kokonaiskesto on kuusi päivää tai 30 tuntia, joiden aikana opitaan kaikki taiteen 17 prinsiippiä. Kursseille voi osallistua oman Vedic Art -polkunsa ja aikataulunsa mukaisesti.

Katso seuraavat kurssit kaupasta: http://www.luovapiste.fi/tuote/vedic-art-peruskurssi

“Tää on ihan uskomatonta! En malttaisi millään lopettaa maalaamista. Mistä näitä juttuja oikein tulee?”, totesi osallistuja, jota oli pelottanut tulla maalauskurssille.

”Kun luit sen runon, mulla löi ihan tyhjää. Sitten kun ryhdyn maalaamaan en ajatellut mitään. Oli vaan ihanaa. Ja siitä tuli ihan jotain muuta kuin olin kuvitellut.

Ota yhteyttä

Luovapiste on kohtaamispaikkamme verkossa tai livenä, jossa voit löytää oman tapasi olla luova ja läsnä. Tarjoan sinulle välineitä positiiviiseen muutokseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Mietitään yhdessä sinulle tai yhteisöllesi sopiva tapa työskennellä kanssani. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Luovapiste
Y-tunnus 1772920-1
Sari Laitinen
+358407267050
sari.laitinen@luovapiste.fi